LanaKortie Politiikan sivuja

Ufot fiktiona -> Maailman yhdentymiseksi

Miksi Ufoja olisi sepitetty?

AMERIKKALAISEN PANKKIIRIDYNASTIAN edustaja on sanonut pitämässään puheessa: ”Olemme maailmanlaajuisen muutoksen kynnyksellä.

TARVITSEMME AINOASTAAN SOPIVAN, SUUREN KRIISIN ja kansakunnat tulevat hyväksymään uuden maailmanjärjestyksen".

”Saattaa hyvinkin olla mahdollista, että tulevaisuudessa UFO LASKEUTUU kaikkien maailman tiedotusvälineiden eteen KEHOTTAEN IHMISKUNTAA YHDENTYMÄÄN ongelmien ratkaisemiseksi.

Ufot VOIVAT LUODA UHKAKUVAN, jonka edessä maailman on yhdistyttävä YHTEISEN ”VIHOLLISEN” TORJUMISEKSI " kertoo Pekka Lahtinen ja lisäksi että

AMERIKKALAINEN pankkiiridynastia RAHOITTAA MYÖS ERILAISIA UFOKONFERENSSEJA, jotka levittävät VALHEITA eri kansojen johtajien ja humanoidien välisestä yhteistyöstä.

Lisäksi Pekka Lahtinen kertoo UFOJEN ARVOITUS RATKEAA kirjansa esittelyssä että Ufot tulevat ilmestymään lähivuosina tiedotusvälineiden eteen, mutta kuka on tuon valtavan operaation takana ja lisää että kirjansa PALJASTAA uskomattoman SALALIITON.

USA:n ilmavoimissa koulutuksensa saanut Stan Deyo oli mukana USA:n vastapainovoimien tutkimuksessa. Tämän jälkeen hän päästi julkisuuteen tietoja  USA:N SALASSA PIDETYSTÄ UFO-TEKNOLOGIASTA ja joutui sen jälkeen tarkkailun kohteeksi, lisäksi hänen asuntoonsa murtauduttiin.        

Myöhemmin hän sai selville että CIA OLI MUKANA KUVIOISSA. Ja ymmärsi että paras henkivakuutus oli tehdä asiasta julkinen. Niin hän kirjoitti  The Cosmic Conspiracy (Kosminen salaliitto) kirjan, jossa hän paljastaa KASAN TODISTUSAINEISTOA, että IHMINEN on kehittänyt LENTÄVÄN LAUTASEN jo 1950-luvulla!

Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoo, että hänelle automattikirjoituksella välittämä HUMANOIDI SUOSITTELI EUROOPAN ja sen jälkeen koko MAAILMAN YHDENTYMISTÄ. ”Avaruusolento” Tähtien lähettiläs.

Matin Caidin kirjoitti vuonna 1972 tieteisromaanin The Mendelov Conspiracy, joka kertoo SALAJUONESTA MAAILMAN HALLITSEMISEKSI.  
Tämänkin kirjan ufot oli rakennettu saman periaatteen mukaan, kuin Stan Deyonin tuntema NYKYINEN UFOTEKNOLOGIA. Deyon mukaan Caidin kirjan lentokonefirmat, henkilöt tapahtumat olivat kaikki todellisuutta – vain nimet on muutettu. Kirja on otettu pois myynnistä tai tehty erittäin vaikeasti saatavaksi.

Keskellä Australiaa sijaitsee yhteistä avaruuspuolustusta tutkiva laitos lempinimeltään Pine Gap, joka on hyvin salainen, USA:N HALLITUKSEN RAHOITTAMA tukikohta. Australialainen sanomalehti kirjoitti 17-23.5.1974: ”USA on tehnyt jatkuvaa elektromagneettista käyttövoimaa koskevaa tutkimustyötä Pine Gapissä sen perustamisesta vuonna 1966 lähtien.”…

Lukuisisten havaintojen mukaan Pine Gapin lentokentalle on rahdattu sotilaslentokuljetuksina valkoisia noin 10 metrin läpimittaisia levyjä, jossa on ollut

USA:N ILMAVOIMIEN MERKINTÄ

Laitoksen tietokoneiden valmistaja sattuu olemaan IBM, jonka osakkeista

AMERIKKALAINEN PANKKIIRIDYNASTIA
omistaa huomattavan osan.

Aamunlehden palstalla 5.4.2000 Aamulehti 50 vuotta sitten

5.4.1950 "Lentävät lautaset laivaston lentokoneita, väittää amerikkalainen lehti"
24.8.1955:”Lentäviä lautasia rakennetaan USA:N LASKUUN Kanadassa”

”IHMISET EIVÄT KOSKAAN LUOVU VAPAUKSISTAAN, paitsi jonkun HARHALUULON VALLASSA” - brittilaisen poliitikko Edmund Burk v. 1784.

KATSO tärkeitä tietoja! ->  MAAILMANHALLITUKSESTA ja UUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ

Lana Kortie

Lähteet:

(1) Pekka Lahtinen ”MAAILMAN YHDENTYMINEN” v. 2010   
(2)  Pekka Lahtinen v. 1999. ”Verkko kiristyy”
EU:N TAUSTALLA on suuri, salainen suunnitelma: MAAILMAN HALLITUKSEN PERUSTAMINEN 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat